Om oss

ÅPENHETSLOVEN

Åpenhetsloven skal:

  • fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester
  • sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

 

Hansen & Eknes AS er omfattet av Åpenhetsloven. Styret i Hansen & Eknes har derfor vedtatt retningslinjer for hvilke krav virksomheten setter til egen drift, leverandører og forretningspartnere. Retningslinjene er innlemmet i våre rutiner og vi gjennomfører aktsomhetsvurderinger fortløpende. En gang i året legger vi ut en redegjørelse på våre nettsider.

 

Dere kan laste ned vår redegjørelse på denne koblingen.

 

Aktsomhetsvurderingene gjøres tilgjengelig ved at dere tar kontakt med oss om på e-post til guro@hansen-eknes.no. Vi vil besvare din henvendelse så raskt som mulig og senest innen tre uker.

Klikk på dokumentet over for å laste ned...
3c0804dc-636a-4b21-9f75-efd05726f0c2

Historien

Hansen & Eknes AS ble opprettet i Fotlandsvåg
19. august 1988, av Hans Magne Hansen og Sigbjørn Eknes. Etter over 20 år i sammenhengende drift var det tid for generasjonsskifte.
Den 1. januar 2010 ble firmaet overtatt av Tommy Hansen og Stig Eknes.

Informasjon

For øyeblikket har vi hovedkontor og lager på Saltverket i Fotlandsvåg, men skal etter planen
bygge nytt i Oddalsmyra til høsten.

Vi har alle nødvendige godkjenninger for arbeidet vi utfører

472f300d-279b-4dd0-ad7d-d6662e1dbf53-2
Nytt kontor- og lagerbygg i Oddalsmyra

Hva vi tilbyr

Hansen & Eknes AS har mannskap med lang erfaring og en bred maskinpark, noe som gjør oss i stand til å uføre det meste innenfor grunn- og betongarbeid på selvstendig basis.

Les mer om våre

Vi utfører

Lite eller stort prosjekt – kontakt oss for en uforpliktende samtale.